Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бузівська громада» (код ЄДРПОУ: 35753436) був реорганізований і увійшов до складу Жашківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Земельний податок!

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

Прохання до всіх землевласників та землекористувачів своєчасно сплатити земельний податок (орендну плату за землю) за 2019 рік, за земельні ділянки, що перебувають у Вашій власності або користуванні.

термін сплати податків за земельні ділянки до 29 серпня 2019 року,

 

Отримати повідомлення та квитанцію на сплату податку можна в сільській раді Сплатити земельний податок – в будь якому банку, відділенні „Укрпошти”. Вияснити всі питання, що стосуються нарахування, надання пільг та сплати  за землю можна в Жашківському відділенні Уманської ОДПІ або зателефонувавши - 6-31-81.

 

Наголошуємо, що у випадку прострочення встановлених строків сплати земельного податку (орендної плати за землю) нараховується пеня.

Крім цього, при несплаті  узгодженої суми земельного податку (орендної плати за землю) протягом граничних строків, на майно такого платника розповсюджується податкова застава та накладається штраф.

 

Жашківське відділення Уманської ОДПІ

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua